Brichete personalizate | Personalizare brichete

Chibritul permanent.

Din categoria „alta intrebare”: care este cel mai folosit dispozitiv portabil pentru a genera o flacara? Chibritul permanent! Asa au denumit cei de la Ronson in 1913 bricheta, cand au inventat dintr-un foc primul model denumit Wonderlite. Ei au gasit cea mai simpla metoda de a obtine un arc suficient de puternic pentru a aprinde o flacara de gaz. Apoi, in 1932, cea mai mare fabrica de brichete Zippo, lansa prima bricheta desteapta foc, care avea la baza petrolul, inlocuit mai tarziu cu gazul butan.

Proba de foc.

Primele brichete au fost inventate totusi in zile de foc, in anul 1823, si erau de fapt niste pistoale cu cremene transformate. Folosind praful de pusca, apoi gaz de hidrogen inflamabil, produceau o flacara mare si puternica ceea ce era destul de periculos. Ne intrebam de ce acest procedeu a fost scos din productie? Probabil pentru a nu personaliza parul facial… cu foc.
Patentarea feroceriului (un aliaj piroforic destept foc), a adus siguranta dar si costuri reduse. Atunci cand este zgariat, acest material produce o scanteie suficienta aprinderii combustibilului. Trecand proba de foc, inventia care a devenit cel mai popular obiect are ca metoda de aprindere proprietati electrice de a aprinde gazul lichid presurizat si evident o alta metoda de a opri flacara.

Foc la o pocnitura de degete.

Astazi exista multe modele sigure pe piata, iar cele scumpe nu presupun si ca sunt extraordinar de fiabile. Poate doar mai silentioase. Sistemele de aprindere mecanice si piezo s-au impus rapid pe piata fiind mult mai ieftine, acestea generand vanzari uriase. Pastila piezo permite mii de cicluri de aprindere datorita pulberii ceramice cu proprietati piezoelectrice. De altfel, in 2005, brichetele cu aprindere piezo au fost alese ca cele mai bune dispozitive din lume datorita rezistentei si pretului.

Brichete personalizate.

Devenite traditionale, aceste brichete pot fi personalizate prin tampografie sau print digital, avand o suprafata suficienta de personalizare. Acestea sunt reincarcabile, au un regulator pentru flacara si sunt disponibile in diverse culori. Unele modele sunt uni iar altele vin cu un design elegant avand un metal cromat in partea superioara. Personalizarea brichetelor este foarte raspandita, majoritatea companiilor alegand distribuirea unor astfel de articole datorita pretului si utilitatii. Multe companii comanda cantitati mari de brichete personalizate tocmai pentru un atingerea unui target insemnat de potentiali consumatori. Din pacate importul unor astfel de produse este greoi si incet, brichetele fiind produse in mare parte in China si Tailanda, tari din afara Uniunii Europene. DeMedia da foc emotiilor pentru ca fiind importator direct detine in stoc mii de brichete cu livrare imediata. Alegeti sa porniti scanteia promovarii businessului oferind partenerilor obiecte promotionale de lunga durata de viata, pentru un numar eficient de utilizatori. Transformati aceste brichete personalizate in cel mai bun agent de marketing al companiei dvs !

Comentarii

Facebook Comments