Cadouri corporate alese cu stil pentru un brand puternic

In fiecare an trebuie sa te gandesti din timp la cadouri corporate. Sa iti faci bugetul, sa iti faci lista cu partenerii noi cu care ai incheiat afaceri in 2017 si, bineintels, nu trebuie sa ii uiti pe cei vechi. Ofera-le partenerilor de afaceri un cadou corporate de Craciun si asigura astfel continuitatea relatiilor voastre viitoare pentru noi proiecte de colaborare viitoare.

Cadourile corporate sunt articole care trebuie inscriptionate neaparat cu numele companiei dumneavoastra sau un motto care va reprezinta afacerea. Acest lucru ajuta la imbunatatirea recunoastrerii brandului in randul clientilor vostri. Stim ca alegerea cadoului ideal este destul de dificila, asa ca ar trebuie sa apelezi la un specialist. DeMedia e ajuta cu sfaturi si produse de calitate.

Cadoul practic si elegant

In primul rand asigura-te ca in cadrul organizatiei unde doresti sa oferi cadoul corporate nu exista restrictii in cee ace priveste cadourile. Apoi trebuie sa faci diferenta intre domni si doamne, facand alegerea potrivita. Daca daruiesti o agenda luxury, aceasta merge ambelor sexe, dar un set de pixuri cu cristale Swarovski este indicat exclusiv doamnelor. Verificati toate optiunile pe care vi le ofera firma de produse promotionale si faceti alegerea potrivita. Cadoul ideal trebuie asociat tot timpul cu firma, astfel incat acel cadoul pe care il oferiti sa aminteasca tot timpul de dumneavoastra, fiind in acelasi timp practic si elegant.

Alege un set de instrumente de scris Chartes Diskens, inspirate de celebrul scriitor din epoca victoriana. Toate produsele sunt insotite de un certificate de autenticitate. Set Charles Dickens este alcatuit din pix si stilou cu bila, ambele cu cerneala neagra, oferite intr-o cutie de prezentare Charles Dickens neagra.

 

Pentru doamne, un pix Charles Dickens din alama, cu capac acoperit complet cu cristale Swarovski, oferit intr-o cutie Charles Dickens este codoul ideal pentru Craciun.

Pentru partenerii de top recomandam o servieta de piele Chartes Dickens cu lacat. Acest produs de calitate are in interior trei buzunare principale, primul are cinci buzunare mici pentru carti de vizita, trei buzunare pentru pixuri, un buzunar pentru un calculator si unul pentru telefonul mobil, iar al doilea este pentru laptop.

Un client multumit, aduce alti cinci client noi. Alege cadoul corporate de Craciun potrivit afacerii tale si construieste un parteneriat de succes. Pentru mai multe idei, apeleaza la un specialist. DeMedia te ajuta cu idei inedite pentru orice eveniment.

Comentarii

Facebook Comments