Cum distribuim eficient reclama?

Cum distribuim reclama eficient? 📡

Daca avem o afacere pornita, deja avem calcule si analize privind piata si concurenta. Acum suntem dornici sa ne facem vazuti si auziti. Ca niste copii care cauta centrul atentiei, majoritatea firmelor reusesc mai mult sa enerveze decat sa incante. Pentru ca este uneori dificil sa captam atentia intr-un mod pozitiv. Evident, intr-un final reusim. Dar oare impresia lasata este cea dorita?

Sa presupunem ca aveti cel mai frumos logo si cele mai minunate produse. Sunteti gata sa etalati cu mandrie brandul dvs. Dar primul HOP este cum va percep ceilalti. Este foarte important cum distribuiti produsele promotionale pe care le-ati achizitionat. Este timpul sa scoateti din birou colegul care va streseaza si sa cititi in continuare ideile noastre.

Ca idee 💡

Exista multe modalitati prin care puteti pune in valoare produsele promotionale. De la terminalul plecari din aeroport unde oamenii asteapta cu mintea relaxata, la gradina zoologica unde de regula se merge pentru divertisment. La fel, sunt locuri turistice populare, unde oamenii vorbesc intre ei relaxati, iar reclama dvs. poate fi perceputa intr-un mod pozitiv.

Conferinte 🌐

Conferintele pot ajuta companiile sa ajunga la alti clienti din domeniul similar. Orice prezentare, de regula, atrage multimi la scena deschisa, mai ales cand exista promisiunea unui cadou. Un pix personalizat pentru a lua notite sau un stick USB pentru a-i ajuta sa-si organizeze fisierele. Sau puteti imprastia spinnere antistres pentru a mentine oamenii treji in timpul prezentarilor. La conferinte puteti intalni nu numai persoane interesate de produsele dvs, dar si colaboratori care va pot ajuta sa extindeti vanzarile si serviciile. Cu un obiect personalizat, ei vor intelege ceea ce aveti de oferit si isi vor aminti intr-un mod placut impreisa pe care ati lasat-o.

Targuri si expozitii 🔎

Targurile sunt spectacole expozitionale care prezinta participantilor noile produse. Dar cel mai important, este o ocazie deosebita de a intalni noi clienti. Exista o multime de evenimente de acest gen, fiecare dintre acestea reprezentand un loc perfect de a distribui articolele dvs. promotionale. In perioada imediat urmatoare, de la sfarsitul lunii august, vor fi evemimente imprastiate in toate orasele. De la educatie, publicatii, drept, sanatate si fitness, alimente si bauturi, nunta, bijuterii, constructii, mobila si munca. Iar acestea sunt doar cateva. Aceste evenimente ocupa primele locuri unde puteti distribui articolele dvs. promotionale. Participantii sunt probabil deja interesati de produsele dvs. si cauta sa afle mai multe despre ele!   Expozitiile sunt un fel de speed-dating, loc in care se intalnesc cei care isi cauta partenerii ideali si clientii fideli. Este o oportunitate foarte mare de a face impresie. Nu cu flori si bomboane, dar cu materiale promotionale de larg consum. Asigurati-va ca iesiti in evidenta cu articole memorabile daruite celor interesati, luand astfel articolul dvs. promotional cu ei acasa.

Marile deschideri 🕘

Foarte probabil, cand oamenii sunt invitati la o petrecere aduc si un cadou. Dar daca deschideti un hotel, un restaurant sau un alt punct de vanzare, asigurati-va ca invitatii nu pleaca cu mainile goale. Promisiunea de a le oferi servicii sau produse de calitate impreuna cu un articol promotional este suficienta pentru a le reaminti mult timp despre afacerea dvs.

Cadouri de sarbatori 🎁

Mergeti la sigur cu micile atentii. O agenda sau un calendar personalizat pentru anul 2018 pot fi foarte apreciate de oricine in perioada sarbatorilor. Un pix, un stick USB sau o un power bank (baterie externa) vor fi la fel de inspirate, iar la multe dintre acestea beneficiati chiar de personalizare gratuita. Micile investitii aduc clienti noi si fidelizeaza clientii vechi.

Puterea angajatilor 💪🏼

De asemenea, puteti trata angajatii dvs. cu un mic cadou. Oferiti-le obiecte personalizate in interes corporativ. Este posibil ca angajatii dvs. sa nu aiba nevoie de un memento cu marca dvs., dar acestia vor aprecia gestul. Mai ales ca niciodata nu se stie cand un cadou se da mai departe altcuiva, care inca nu a auzit de afacerea dvs. Angajatii joaca un rol important nu doar ca imagine dar si in vanzari.

Marca preferata ✅

Asa cum propuneam, este bine daca ati trimis colegul la plimbare si ati reusit  sa cititi acest articol. Sunt o multime de idei de a va face produsele cunoscute catre noi clienti. Indiferent de evenimentul pe care il asteptati, sau pe care doriti sa il gazduiti, va oferim o lista a manifestarilor ce urmeaza. Faceti rezervari, achizitionati materialele promotionale pentru a le personaliza cu sigla dvs. si participati cu toata increderea. Folositi materialele noastre promotionale si pregatiti-va sa deveniti marca preferata a tuturor!

Program expozitii Bucuresti

AUGUST 2017
29 – 31 – NEXT SEASON – targ de contractari – Complexul Romexpo, Pavilion C3
SEPTEMBRIE 2017
3-5 – METRO EXPO – Complexul Romexpo
4-6 – ENTERTAINMENT ARENA – Complexul Romexpo
13-17 – BIFE-SIM – Complexul Romexpo
13-17 – ANTIQUE MARKET – Complexul Romexpo
13-17 – TARG DE PRODUSE TRADITIONALE – Complexul Romexpo
19-22 – IEAS – Palatul Parlamentului
26-29 – PRINT & SIGN – Complexul Romexpo
26-29 – CORPORATE GIFTS SHOW – Complexul Romexpo
28.09-01.10 – COSMETICS BEAUTY HAIR – Complexul Romexpo
28.09-01.10 – TARG DE PRODUSE TRADITIONALE – Complexul Romexpo
28.09-03.10 – BABY BOOM SHOW – Complexul Romexpo
29.09-01.10 – TARGUL NATIONAL IMOBILIAR – TNI – Ed.de Toamna – Palatul Parlamentului

Comentarii

Facebook Comments