DM promotionale de vacanta

#DMpromotionaledevacanta 🏊🏻

Dezvaluire completa – iubim concediile!😍 – asta ne face sa fim increzatori ca vom pleca si noi vara acesta undeva.

Ce-i drept, nu multe companii se gandesc sa foloseasca in aceasta perioada altfel de materiale promotionale, obiecte simple care sa le mareasca expunerea ca brand. Pentru a va conecta cu publicul tinta trebuie sa va raportati la nevoile lui. Cum asta? Personalizarea este procesul de adaptare a continutului la preferintele consumatorilor. Pentru ca daca aveti falsa senzatie ca utilizatorii va decid veniturile… aveti dreptate. Nu este doar o senzatie. Si nu este falsa. Cresterea economica din aceasta perioada are nevoie de un colac de salvare🆘 dar va puteti redresa cu DeMediaDoar Expunerea Marita Evidentiaza Drumul Inteligent Ales.

Ne aflam in lunile semnificative pentru cardiaci. Se tripleaza preturile la hoteluri oriunde vrem sa mergem. Pentru cei speriati de preturi avem o veste buna. In piete au sosit primele 100 miliarde tone de pepeni🍈 de Dabuleni. Asta da afacere! Acum “Dabuleni se vinde”.

Pro(e)motionale

Inapoi la pepenii nostri🍉. Ne-am decis sa venim cu idei inedite de promotionale, cele mai folosite articole in perioada concediilor, evident cu posibilitatea personalizarii lor cu imaginea / logo dorit. Ne place sa spunem ca D&M uneste oamenii. Ii uneste cu pro(e)motionale: pentru calatorii, petreceri, gospodarii, familii, copii si ideile continua. A zis cineva calatorii⁉ Hmm.. daca inchidem ochii😌 ne facem deja bagajele! Am scos laptopul din priza si l-am bagat in piscina. Pardon, era sticla de apa cu gheata pe birou… care s-a dezghetat. Noroc ca a deschis altcineva ochii la timp. Sa continuam…

O vara personalizata

Fiecare afacere lumineaza un segment din industrie. Unele cand intra, altele cand ies. Indiferent de grafice, indici de productie, cifre de afaceri, statistici si procente… in anumite domenii, vara dauneaza relatiei cu consumatorii in proportie de 75%. Posibil si pentru ca nu se incearca ceva nou. Exista varianta sa incercati si metoda ziaristica acum la moda: “Senzational! Click aici! Nu o sa va vina sa credeti ce decizie am luat! Nu se astepta nimeni la asta!” iar continutul sa fie simplu “Am plecat in vacanta!” Doar ca nu suntem convinsi de rezultate.🤔

Varianta corecta este sa construiti relatii interactionand cu potentiali clienti. Daca ne imaginam, din nou, ca ne facem bagajele (ceea ce nu ne deranjeaza deloc😍) avem urmatoarele idei: sapca, geanta de calatorie, accesorii pentru plaja, ochelari de soare🕶 si eventual un tirbuson! Daca implicam pro(e)motional si partenera, lista se actualizeaza imediat. Mai apar cateva articole care pot fi personalizate, precum: articole de toaleta, trolere de calatorie, jocuri de carti, umbrele pliabile, palarii de plaja👒 si… inca 250 de articole pentru cele 3 trolere aflate in grija ei.

Pentru calatorii digitali, care au primit vestea cu pepenii, exista si alte variante de produse personalizabile de sezon: casti, mingii⛹🏿, produse pentru gratar, hamace sau genti frigorifice. Toate pentru o iesire perfecta in aer liber.

DoarMuncim (DM)

La DeMedia, toate materialele „promotionale de vacanta” se pot livra intr-un interval de 3-5 zile, in functie de dorinta de personalizare. Oferind astfel de obiecte angajatilor, partenerilor sau clientilor fideli, veti avea o expunere marita pentru ca schimbul de idei / impresii in concedii se face mai relaxat ca oricand. Idiferent unde va petreceti zilele de concediu🏝, ganditi-va unde s-au dus clientii dvs si ce nevoi au. Cu siguranta, oferindu-le materiale promotionale utile si personalizate, vor avea mereu in minte numele companiei. Chiar daca nu veti fi cu ei. Dar puteti fi cu noi, pentru ca noi doar muncim. Ne gasiti… tot aici, cu idei bune pentru vacante si imagini de succes.

Foarte important! Click aici! Nu o sa va vina sa credeti ce ni s-a intamplat! Nu se astepta nimeni la asta! Sefii au plecat in vacanta! 👋🏼

Comentarii

Facebook Comments