Personalizati-va domeniul de activitate

Promotionalele si domeniul de activitate 🏹

Timpul pentru strategiile de marketing reincepe odata cu luna august. Ar trebui sa va ganditi ce articole se potrivesc mai bine afacerii dvs. Teoretic, puteti oferi orice articol promotional… atata timp cat este personalizat cu brandul dvs. Dar studiile au aratat ca oamenii sunt mai receptivi atunci cand produsele promotionale primite se identifica sau macar se apropie de domeniul de activitate al companiei de la care a fost primit. De exemplu, ar fi destul de ciudat ca la plecarea dintr-un service auto sa primiti o trusa de farduri in semn de recunostinta ca ati folosit serviciile lor. Dar nu ar fi deranjant si nici ciudat sa primiti un pix personalizat sau un USB atipic cu numele si logo acestora. De aceea, ne-am gandit sa sintetizam cateva sugestii pe fiecare domeniu de activitate. Cel putin este un punct de plecare in gandirea strategiei pentru urmatoarea perioada a anului.

Agricultura 🚜

Indiferent daca munciti din greu sau luati o pauza, aceste produse personalizate va vor ajuta sa va feriti de soare si sa va bucurati de alimente calde sau reci. Indiferent de anotimp, aceste articole sunt utile in orice imprejurare.

Divertisment 🎬

Empatizati si intrati in pielea consumatorilor cu accesorii personalizate, pastrati-va brandul fresh in fata clientilor cu obiecte practice care pot fi folosite in fiecare zi.

Transport 🚗

Obtineti articole si accesorii pe care le puteti utiliza pe drum, care va pot proteja atunci cand aveti nevoie sau pentru larga utilizare.

Frumusete si ingrijire 💆🏻

Revitalizati imaginea companiei cu obiecte personalizate sau accesorii de frumusete. Perfecte pentru drumul la salon sau acasa.

Constructii 🚧

Creati un aspect remarcant cu produse concepute pentru a va promova logo-ul atunci cand sunteti la munca, cu lucruri practice de care aveti nevoie

Educatie ✍🏻

Promovati activitatea in interiorul si in afara salilor de clasa, cu o colectie larga de produse usor de personalizat.

Finante si servicii business 👔

Inconjurati-va biroul de profesionalism cu produse de calitate, lucruri esentiale, practice si elegante.

Sanatate si servicii sociale 👷🏻

Asigurati-va ca imaginea afacerii dvs. va transmite cele mai bune calitati cu produse profesionale si practice personalizate.

IT si tehnologie 🖥

Oferiti imaginii companiei un impuls cu o serie de articole personalizate, accesorii si multe altele.

Marketing si PR 📊

Creati un buzz valoric in jurul afacerii dvs. cu o selectie de produse minunate.

Vanzari si retail 💳

Bucurati-va de nevoile clientilor cu ajutorul colectiei noastre de produse personalizabile.

Sport si fitness 🏋🏻

Creati un aspect potrivit si sanatos pentru compania dvs. cu o gama de elemente personalizabile. Usor de creat, greu de invins!

Cererea de personalizare este in continua crestere. Antreprenorii care au abilitatea de a oferi obiecte personalizate castiga un avantaj major in fata competitorilor care inca nu au testat efectul promotionalelor. Personalizarea este noua loialitate. In prezenta a sutelor de reclame vazute zilnic, cele mai memorabile sunt cele de pe obiectele folosite frecvent. Cand clientii au o parere foarte buna despre ei se numeste narcisism. Cand companiile au o parere foarte buna despre serviciile oferite se numeste marketing. Raspanditi reclama prin articole promotionale. Este cea mai rentabila investitie pe termen lung si implica cele mai mici costuri. Pentru mai multe detalii despre produsele promotionale si productie publicitara puteti apela la serviciile DeMedia. Aratati-le clientilor ca relatia cu ei nu se incheie dupa prima vanzare! ✅

Comentarii

Facebook Comments