Stick uri personalizate

Imaginatie si creativitate.

Puterea o are cel care informeaza. Foloasele le trag cei care impresioneaza. Companiile sunt mereu in cautare de idei si solutii pentru a lasa impresii de durata. De aceea, amestecul de tehnologie moderna si stil recomanda articole care sa aiba un impact vizual cat mai mare. Astfel a aparut promovarea cu imaginatie si creativitate.
 

Produse promotionale inedite.

Daca sunteti in cautarea unui produs promotional inedit va recomandam personalizarea USB-urilor tip card. Indiferent daca esti sau nu in posesia prea multor carduri, un stick de memorie tip card ocupa putin spatiu si poate fi pastrat in siguranta in portofel. Fata de alte produse promotionale, aceste articole pot fi personalizate integral. Atat pe fata cat si pe spate, pot fi imprimate informatiile promotionale care se doresc a fi raspandite. USB-urile tip card au garantia calitatii deoarece imprimarea se face dupa o tehnologie moderna care rezista foarte multi ani. Fisa USB-urilor tip card nu se deterioreaza pentru ca dupa ce se foloseste revine la pozitia initiala, cu contactele pe interior, pentru a le proteja. Ingeniozitatea de care dau dovada aceste stick-uri personalizate le-au catalogat ca produse promotionale inedite. Nu pot trece neobservate datorita designului nonconformist si cu siguranta nu vor fi niciodata aruncate.

 

Carti de vizita cu memorie.

Cartile de vizita pe hartie sunt din ce in ce mai demodate, dar sunt inlocuite cu succes de aceste stick-uri de memorie. Din fericire, USB-urile tip carte de credit nu pot fi confundate cu un card de plata datorita grosimii de 4 mm, evitand astfel accidente cum ar fi introducerea din greseala in bancomat. Un card bancar clasic are grosimea de doar 0.76 mm, deci de 5 ori mai subtire. Va garantam in acest sens ca nu veti avea o limita de credit pe el, dar veti avea o limita de memorie. Le putem spune carti de vizita cu memorie pentru ca au capacitati de stocare de la la 2 GB la 64 GB.

Reclama sufletul comertului.

Nu ne imaginam comertul fara reclame. Nu am sti ce sa alegem si de unde. Reclama, indiferent de forma ei, ne ghideaza in puzderia de oferte catre produsul sau serviciul dorit. Sunt reclame pe care le vedem o singura data, cum sunt meshurile stradale sau afisele dar sunt reclame pe care le revedem zilnic. Acesta este rolul materialelor promotionale. Sa avem reclama cu noi oriunde. De aceea, aceste USB-uri le puteti oferi cu informatiile pe care vreti sa le transmiteti partenerilor: prezentari, documente, brosuri, liste de preturi, poze sau filmulete de prezentare.

Stick uri personalizate.

Oferind clientilor, partenerilor si colaboratorilor stick-urile personalizate veti da dovada de personalitate prin calitate si produse de actualitate. Acestea au devenit un important agent de marketing, putand promova brandul sau ofertele comerciale intr-un mod inteligent si inedit.

Comentarii

Facebook Comments